SUSHI SAWARA

Recentreview


4 stars out of 119 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi Sawara. Want to know more? Find out more.

14 Feb 2024 at 20:25 Bezorgtijd 150 minuten , bijna 3 uur. We hebben al iets anders gegeten, heel jammer, nooit meer deze plaats zal ik kiezen
12 Jan 2024 at 20:47 I don't think it was with oyster souce prepaired , what i've asked for ordered
11 Jan 2024 at 0:30 Er zat niks pikant in mijn noedels (ook niet de saus) en toch was het spicy??? Kip... yikes Snelle bezorging
29 Nov 2023 at 21:29 Best sushi we ever ate!! We always eat here
22 Nov 2023 at 7:28 Heerlijke sushi... En stipt op tijd geleverd...
15 Nov 2023 at 10:11 It didn’t looked fresh, it was smelling
29 Jul 2023 at 19:10 The sushi taste was ok, not the best but not the worse. As said, indeed their filling is a sort of paste with small cubes of salmon. I ordered two different rolls and i got the same, but one they put the avocado on top.
25 Jun 2023 at 16:01 Eten is er altijd mega goed, levering super snel zelfs in het weekend en een super vriendelijke bezorger
21 Jun 2023 at 21:04 Al verschillende keren wat besteld en het was altijd zeer lekker!! Zullen er zeker blijven bestellen!!
6 Jun 2023 at 17:27 Very nice and fast delivery
4 Jun 2023 at 5:57 De sushi die ik bestelde was niet echt lekker. De vis proefde niet vers en had een vreemde smaak dus heb ik ook meer als de helft niet opgegeten. Mijn vriend nam een warm gerecht en hij vond deze wel smaken. Helaas zal ik hier niet meer bestellen.
1 Jun 2023 at 23:55 Het eten werd perfect op tijd geleverd. Jammer dat het echt niet lekker was. Meer dan de helft gewoon weggegooid omdat de vis duidelijk niet vers was. En de wasabi was verkleurd, en mega muf. Misschien pech gehad, maar wij bestellen hier niet meer.