SUSHI SAWARA

SUSHI SAWARA Sushi Sawara

order food online

Recentreview


4 stars out of 63 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi Sawara. Want to know more? Find out more.

6 May 2022 at 9:12 tasty
28 Apr 2022 at 18:16 Wij vonden het lekker en op tijd geleverd.
14 Apr 2022 at 7:05 Eten had er moeten zijn om 18u, had het pas 1,5u/2u later. Zogezegd hadden ze me een hele dag door gebeld maar heb mijn gsm constant bij me gehad. Zo moeilijk was het niet om de plek te vinden waar het geleverd moest worden
26 Mar 2022 at 19:45 3 van de 5 sushi rollen waren met gekookte zalm,… trok op niks. Sushi is met rauwe vis!
24 Mar 2022 at 22:29 Helaas vonden wij de sushi tegenslagen. De zalm smaakte niet goed. Niet van 1 gerecht, maar van alle. De hoeveelheid soyasaus was dan ook zeer beperkt. Ondanks dat de kwaliteit tegensloeg, waren we tevreden over de bezorging.
20 Mar 2022 at 22:38 Very good and various food. Delivered faster then suggested time. Very friendly deliverer.
16 Mar 2022 at 10:07 Superlekkere sushi en snelle levering!
11 Mar 2022 at 10:56 I ordered mix of three things but the sushi was terribly bad not fresh. Sum was OK, disgusting caviar. Never again or recommended to someone
10 Mar 2022 at 23:43 Het beste sushi restaurant dat je maar kan wensen. Erg klantvriendelijk en het eten was gewoon top, vaker bestellen!
6 Mar 2022 at 12:47 Eten was super lekker. De bezorger was super vriendelijk en de bezorgtijd was acceptabel.
2 Mar 2022 at 22:29 Beste sushi die ik al heb gegeten! Echt een aanrader!
27 Feb 2022 at 23:13 Altijd lekkere sushi! Supervriendelijke bezorger! Tevreden klant as always!